24. szám

Örömmel jelezzük látogatóinknak, hogy a Szent István Társulat „Értékorientált Pedagógia” címen új könyvsorozatot jelentetett meg a közismereti tantárgyakhoz az iskolák1-12 évfolyama számára. A sorozat kifejezetten katolikus szempontból egészíti ki az egyes tantárgyak anyagát. Szakmai gondozását az Apor Vilmos Katolikus Főiskola végzi. Részletes információkat itt olvashatnak a sorozatról.

 

Felhívjuk figyelmüket a sorozathoz tartozó honlapra is, amelyet a www.tudashalo.com címen érhetnek el. A sorozatnak a következő tanévben használni kívánt köteteit most kedvezményes áron rendelhetik meg a vevoszolgalat@stephanus.hu címen.

A sorozattal kapcsolatos szakmai kérdésekről az avkf@avkf.hu címen érdeklődhetnek.

 

Jó szívvel ajánljuk figyelmükbe a Katolikus Pedagógia című nemzetközi neveléstudományi szakfolyóiratot, amely szintén az Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Szent István Társulat gondozásában jelenik meg. A folyóirat szakmai támogatást nyújt a katolikus iskolák pedagógusainak és a nevelés ügye iránt érdeklődő egyházi személyeknek valamint a családoknak a katolikus szellemiségű oktatás-nevelés megvalósításához. A folyóirat szakmai alapmű, amely nem hiányozhat a katolikus iskolák és plébániák könyvtáraiból. Megrendelhető, előfizethető a vevoszolgalat@stephanus.hu címen.

 

A szociális területen dolgozó szakemberek és a szociális kérdések iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk a Szociálpedagógia című nemzetközi szaklapot is, amely szintén az AVKF és a SZIT együttműködésében lát napvilágot. Tematikus számai különféle szociális kérdéseket járnak körül igényesen és egyben keresztény megközelítésben. Megrendelhető, előfizethető a vevoszolgalat@stephanus.hu címen.

 

További áldásos munkát, sikeres tanévet kíván:

                                                                                     a „Hittansuli” csapata